Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kapadokya/Ürgüp Balon Festivali etkinliklerinin ikinci gün akşamında, Ünlü Türk Pop Müzik Sanatçısı Derya Uluğ ve  DJ. Yasin Keleş sahne aldı.

Başta Ürgüplüler olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen on binlerce kişiyi buluşturan 3. Kapadokya/Ürgüp Balon Festivali renkli görüntülere sahne olurken, bu dev festivalde en çok mutlu olanı ise şüphesiz Ürgüp esnafı oldu.

4 gün sürecek festivalin yapıldığı alan tıklım tıklım dolarken, ünlü sanatçı Derya Uluğ ve  DJ. Yasin Keleş unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Alanı dolduran kalabalık, hep bir ağızdan Derya Uluğ'un seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

Yine Muhteşemsin "Ü R G Ü P"

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "Festivalimizin 2. Gününde DJ. Yasin Keleş’in performansı ve sonrasında Derya Uluğ konseri ile yine çok eğlenceli ve coşkulu  misafirlerimizi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

“Ürgüp tek yürek"

“Ürgüp tek yürek" oldu diyen Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Ürgüp ilçemizi buradan tüm Türkiye'ye duyurduk. Türkiye’nin en havalı ve en iddialı festivalini yapmaya kararlıyız dedik ve inşallah başaracağız. Tüm siyasi partilerimiz, odalarımız, esnaflarımız, vatandaşlarımız, basınımız hep buradalar. Biz birlikte çok güçlüyüz. Bugün bunu hep beraber gösterdik. Tüm Ürgüp ayakta ve festivale sahip çıktı. Ürgüp'e değer, ne yapsak az. Masalkent Ürgüp'ümüzü daha da ileri götürme adına ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.
 

Festival süresince kente onbinlerce ziyaretçi beklediklerini dile getiren Başkan Aktürk, “Hedeflerimizinde üzerine çıktık. Festivalimize çok müthiş bir katılım oluyor. Ürgüp ilçemiz ve Kapadokya'mız şuan dolu. Tüm arzumuz 3.Sünü düzenlediğimiz Balon festivalimiz, birlik ve bütünlüğün mihenk taşı olur. Esnaflarımıza katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Festivalin 3.günü akşamında bugün İkilem ve Sefo konserleri ile Ürgüp rekora koşuyor....