Ürgüp İlçe Müftülüğü 2022 yılı Diyanet’e ve Özel Seyahat Acentalarına kayıt yaptıran tüm hacı adayları için ilçemizde Musalla Cami’inde dua programı gerçekleştirdi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program okunan ilahinin ardından Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün selamlama konuşmaları ile devam etti.

Hacı adaylarıyla teker teker kucaklaşarak helallik isteyen Başkan Aktürk; "Hasret bitti, 2 yıllık pandemi arasından sonra hac görevini yerine getirmek üzere mukaddes topraklara giden hacı adaylarımızı dualar ve tekbirler ile yolcu ettik. Yolunuz açık, ibadetleriniz kabul, haclarınız mebrur ve makbul olsun. Dualarınızda bizleri de unutmayın." dedi.

İlçe Müftüsü sayın İsmail Karadavut yapmış olduğu selamlama konuşmasında Hac yolculuğunun İbadet yolculuğu olduğunu vurguladılar. İlçemizden hac görevini ifa etmek üzere giden tüm hacı adaylarımızın haclarının makbul olması temennisinde bulundular.

İlçe Müftüsü Karadavut ’un yapmış olduğu dua sonrası hacı adaylarının katılımcılarla helalleşmesi ile Hac uğurlama programı tamamlandı.

Haccınız Mebrûr

Amelleriniz Makbûl

Günahlarınız mağfûr olsun…