Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, çarşı merkezinde hizmet veren esnafları ziyaret ederek, bereketli kazançlar diledi.

İl genelinde hizmet veren esnaflarla sıklıkla bir araya gelmeye özen gösteren Vali Becel, Belediye ve Lale Caddesi’nde hizmet veren esnafı ziyaret etti.

Vali Becelgerçekleştirdiği ziyaret sırasında iş yerlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorduğu esnafla bir müddet sohbet etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler dahilinde hizmet veren tüm Nevşehir esnafına kurallara uydukları için teşekkür eden Vali Becel, “Salgından öncelikle kendimizi sonra da etrafımızdaki insanları korumamızın yolu belirlenen kurallara uymamızdan geçiyor. Elde ettiğimiz başarı tablosunu daha da iyi bir yere getirebilmemiz için tedbirli olmayı elden bırakmayacağız ve rehavete kapılmayacağız. Elimizin temizliğine her zaman dikkat edeceğiz, maskemizi takıp sosyal mesafemizi koruyacağız. Tüm vatandaşlarımız bu kurallara uyduğu takdirde salgından en az hasarla kurtulacağız.” diyerek esnafa hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Vali Becel'e esnaf ziyaretlerinde Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı eşlik etti.