Nevşehir'de yeni yıla girilen ilk dakikalarda polis ve jandarma telsizinden anons eden Vali İnci Sezer Becel tüm güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı.

Nevşehir'de yeni yıla girilen ilk dakikalarda uygulama noktalarını ziyaret ederek denetimlere katılan Vali İnci Sezer Becel, saatler 23.30'u gösterdiğinde polis ve jandarma telsizinden anons ederek tüm güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı.

Vali Becel, Karayolları Yol Kontrol ve Denetleme Noktasını ziyaret ederek görevli personelimizin yılbaşlarını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. 

İlk olarak güvenlik güçleriyle görüşen Vali Becel, daha sonra uygulamalarda durdurulan araçlarda sürücü ve yolcularla görüşerek vatandaşların da yeni yılını kutladı ardından da Kent Güvenlik Yönetim Sistemi KGYS’yi ziyaret ederek görevli personelin yılbaşlarını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi ve daha sonra Haber Merkezi telsizi ile  anons ederek İl Merkezi ve İlçelerimizde görevli personelimizin yeni yılını kutladı.

Vali Becel daha sonra, Nevşehir 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER ’i ziyaret ederek görevli personelin yılbaşlarını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

 Vali Becel'e İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve Jandarma Komutanı Bahittin Murat Yakın da eşlik etti.