Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, köy ziyaretleri kapsamında Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Genel Sekreter Vekili Tolga Balak ve İGM üyeleri Turan Balak Mustafa Yalap ile birlikte Gülşehir İlçesine bağlı Yüksekli ,Hacılar ve Yeşilyurt Köylerimizi ziyaret edip edip köy halkı ile sohbet ederek taleplerini dinledi.

Vali Becel, ilk olarak Gülşehir İlçesine bağlı Yüksekli Köyü'nü ziyaret etti. Yüksekli köyü muhtarı Mahmut Özcan'dan brifing alan Vali Becel, ziyaretinde köy halkı ile sohbet ederek, taleplerini dinledi. Daha sonra vatandaşların ilettiği sorun ve ihtiyaçların çözümü için gerekli çalışmaların kısa sürede yapılacağını söyledi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 1989 yılında Şırnak’ta terör örgütüne karşı yapılan operasyonda şehit düşen Jandarma Er Hacı Ahmet Davarcı’nın Gülşehir İlçesine bağlı Yüksekli köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti. Şehit Jandarma Er Hacı Ahmet Davarcı’nın ailesinin, istek ve taleplerini dinledi ve şehit aileleriyle her zaman beraber olmaya özen gösterdiklerini dile getirerek, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi. 

Yükseli köyü ziyaretini tamamladıktan sonra Gülşehir İlçesine bağlı Yeşilyurt Köyü'nü ziyaret eden Vali Becel,  ziyaretinde köy halkı ile sohbet ederek, taleplerini dinledi.