Ürgüp'ün giriş noktasında bulunan  her yıl milyonlarca kişinin ziyaret ettiği Üçgüzeller Mevki'ne Ticari Satış Birimleri, Turizm Danışma, Wc ve Mescit Üniteleri ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapılacak.

Nevşehir ile Ürgüp yolu üzerinde Peribacaları ve Ürgüp panoraması için fotoğraf çekimi yapılan alanda barakalardan oluşan hediyelik eşya satış alanları düzenlenerek yöresel ve modern mimaride inşaasına başlanacak.

Yer tesliminden itibaren 300 (Üçyüz) takvim gününde tamamlanacak projenin ihalesi 10 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılarak yüklenici firma ile sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi tarafından yapılacak ihaleye teklifler elektronik ortamda alınacak. 

Editörün Notu: Her yıl milyonlarca ziyaretçi ağırlayan Ürgüp Üç Güzeller Mevkiine bir otobüs grup geldiğinde telaşla WC arayan insan manzaralarına defalarca şahit olunmuştur. Projenin bir an önce hayata geçmesinin bölge turizmi açısından önemli olduğu düşünülmektedir, bu minvalde projenin yapımında yıllardır üstün emek ve gayret sarfeden herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.


PROJEDEN 3 BOYUTLU GÖRSELLER: