İl ve ilçe ziraat odalarından oluşan Nevşehir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanlığı, tüm vatandaşları, çiftçileri ve üyelerini, Nevşehir'de 1 Aralık’ta açılacak olan Tarım Fuarı'na davet etti.

1 Aralık Perşembe günü açılacak olan fuar 4 Aralık pazar akşamı sona erecek.

1-4 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar, Nevşehir Kapalı Pazar yerinde olacak. 1 Aralık Perşembe günü saat 11.00 da fuar ziyaretçilere açılacak, 2 Aralık Cuma günü saat 10.30’da da protokolün katılımıyla açılış töreni düzenlenecek. Nevşehir de ilk kez yapılmasından dolayı katılımın yüksek olması bekleniyor. Bir çok sektörden firma fuarda ürünlerini sergileyerek vatandaşlara tanıtım ve satışta bulunacak.

Konu hakkında açıklama yapan Nevşehir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanlığı; "Nevşehir İl ve İlçe Ziraat Odalarımızın talebi üzerine, Tarım ve Orman Bakanlığının desteği ve odalarımızın katkılarıyla 1-4 Aralık 2022 tarihlerinde Nevşehir'de ilk kez Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı düzenlenecektir. Vatandaşlarımızı fuar alanında açtığımız standımıza çeşitli ikramlarda bulunarak çay içmeye, sohbet etmeye bekliyoruz. Fuara katılmak isteyen herkes davetlidir" denildi.