Nevşehir’in sevilen iş insanlarından Mali Müşavir Bağımsız Denetçi Zafer Salgın, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde AK Parti’den milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 Zafer Salgın, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimler öncesinde AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ı ziyaret ederek başvuru dosyasını teslim etti.

Aday adaylığı başvurusu sonrası açıklamada bulunan Zafer Salgın, Ülkemizde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığına şehrimize hizmet etmek için AK Parti Nevşehir il teşkilatımıza başvuruda bulundum. 

              Ülkeme, şehrime ve hemşerilerime hizmet etmek yolunda var gücümle çalışmak ve şehrimizin kalkınıp büyümesine katkı sağlamak ve Türkiye Yüzyılında partimizin yeni döneminde yeniden şahlanışına geçmesinde güç birliği yapmak için aday oluyorum. 

              Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ve Ak Partimizin her daim yanında olduğumu vurgulayarak yapılacak olacak seçimlerin şehrimize , ülkemize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Tüm halkımızın Mübarek ramazan ayını tebrik ediyorum..." dedi.

ZAFER SALGIN KİMDİR?

1969 Nevşehir doğumlu Zafer Salgın, 1994 yılında Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Hacıbektaş veli üniversitesinde işletme bölümün'de yüksek lisans yaptı Eylül 1999'dan itibaren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak hizmet veren Zafer Salgın, S.M.M.M. Odasında uzun müddet TÜRMOB il delegeliği ve staj komisyon başkanlığı görevlerinde bulundu.