Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği ve Avrupa Eğitim Sağlık ve Kültür Federasyonu il başkanı Mehmet Karadaş, TKDK Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Nevşehir İl Koordinatörlüğünü ziyaret ederek; Engellilere yönelik duyarlı çalışmalarından ve pozitif ayrımcılıklarından dolayı İl Koordinatörü Emrah Şenoğlu'na teşekkür plaketi takdim etti.

Dernek Başkanı Karadaş yaptığı açıklamada ; "Sayın Koordinatörümüz Emrah Şenoğlu beyefendiye biz engellilere olan duyarlılığı ve pozitif ayrımcılıklarından dolayı şahsım ve tüm engelliler adına çok teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyorum.  Birçok kamu kurumu, mağaza, market ve özel sektör binalarına ulaşmakta biz engelliler olarak çok zorluk çekmekteyiz. Engellendiğimiz bu yerlerin yöneticilerine ve amirlerine çağrımız o ki dualarımızda ve gönüllerimizde olan sayın Emrah Şenoğlu beyefendiyi örnek almalarını ve Engelli kardeşlerimizi gözardı etmemelerini özellikle rica ve talep ediyorum.

Ayrıca TKDK çalışanlarına nazik karşılaşmalarından ve biz engellilere olan duyarlılıklarından dolayı en içten duygularımla teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum." dedi.