5 saat önce Nevşehir'de Bugün

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığı Gönüllü Üyelerine AFAD Nevşehir İl Müdürlüğü tarafından Afet Farkındalık Eğitimi Verildi.

5 saat önce Genel

Assuva Savunma Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli iş insanı Remzi Başbuğ, Nevşehir Valisi Ali Fidan'ı makamında ziyaret etti.

6 saat önce Genel

Nevşehir'de seyir halindeyken iş makinası yüklü tır alevlere teslim oldu, o anlar cep telefonu kamarasına yansıdı.

7 saat önce Yerel

Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın’ın fikir sahipliğinde, “Ürgüp Kent Konseyi Girişimi” toplantılarının ilki gerçekleştirildi.

7 saat önce Ekonomi

NTSO Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı M. Ali Öbekli’nin başkanlığında gerçekleşti.

8 saat önce Kültür

Gülşehir Kaymakamı Salih Gültekin ve Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Eski Yaylacık köyünde düzenlenen geleneksel Aşure günü etkinliğine katıldı.

9 saat önce Yerel

Nevşehir’de Kültür ve Sanatın Başkenti Avanos ilçesinde 26 Temmuz Cuma günü "IV. Uluslararası Dünya Halk Dansları Festivali" düzenleniyor.

9 saat önce Spor

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Nevşehir Spor Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanlarla sürdürüyor.

9 saat önce Nevşehir

Nevşehir Valisi Ali Fidan, göreve geldiği günden bu yana esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinlemeye ve bu doğrultuda çözümler üretmeye devam ediyor.

10 saat önce Özel Haber

Ünlü tekstil markası Paulmark, Nevşehir'de genç çiftlere önemli bir destek sunarak sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu