Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Nevşehir İl Koordinatörü Emrah Şenoğlu ve Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Nevşehir İl Koordinatörü olarak geçtiğimiz mart ayında görevine başlayan Emrah Şenoğlu, Başkan Parmaksız’ın ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, ile sağladığı katkılar ve projelerden dolayı Parmaksız’a teşekkür etti. Önümüzdeki süreçte Nevşehir’in potansiyeli ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni projelerde uyumla ve ortak katkılar sunarak çalışmak istediğini kaydeden Şenoğlu, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun yeni açtığı çağrılardan ve gelecek hedeflerinden bahsetti.

Pazarcılar Odası Başkanı Özmen ise Nevşehir’in gelişimine sağladığı katkılar ve sürdürülebilir çalışmaları sebebiyle Parmaksız’ı tebrik ederek, yakın dönemde ülkemizi ve ilimizi etkileyen zorlu süreçteki yardımlarından dolayı da ayrıca teşekkürlerini sundu.

İlimizde yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanını tebrik eden Parmaksız, TKDK İl Koordinatörüne de yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Parmaksız, nazik ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.