Diyar 50 Pide Salonu, Nevşehir 20 Temmuz Mahallesi Mustafa Parmaksız Caddesi üzerindeki iş yerinde düzenlenen muhteşem törenle hizmete girdi.

Hafız Mahmut Kemikkıran hocanın okuduğu dualarla yapılan açılış törenine ; Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Ünsal Ağmaz, Nevşehir Barosu Avukatlarından Av. Bülent Yumuş, Nar Eski Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü ve çok sayıda davetli katıldı.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, “Bu tür işletmelerin şehrimize sosyal etkisi büyük. Böyle yerlerin açılması sevindirici. Diyar 50 Pide Salonu ailesine ve Nevşehirimize hayırlı olsun” dedi.

Açılış öncesi hazırlanan Pasta kesiminin ardından açılış kurdelesi kesilerek Diyar 50 Pide Salonunun açılışı yapıldı.


Açılış sonrasında FİB Haber TV'ye açıklamada bulunan Diyar 50 Pide Salonu Sahibi Demet Ataseven, Açılışımıza katılım göstererek bizleri yalnız bırakmayan tüm halkımıza ve değerli protokolümüze sonsuz teşekkür ediyoruz. Açılışını yapmış olduğumuz  Diyar 50 Pide Salonu'nda Lahmacun, (kıymalı, kaşarlı, peynirli, kurbaşılı, mevlana) Pide Çeşitleri, Nevşehir Tava, Çorba, Kebap ve tatlı ve diğer çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz. Amacımız şehrimiz damak tadına uygun lezzetlerimizi halkımıza en iyi şartlarda sunmak. Gerek sabit mekanımızla gerekse özel günler için sipariş servisimizle Diyar 50 Pide Salonumuz şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz dedi.

Diyar 50 Pide salonu işletmecisi Erol Ataseven'de gazetemize yaptığı açıklamada, “ Pide salonumuzu Nevşehirli halkının hizmetine açmaktan dolayı çok mutluyum. Açılış nedeniyle halkımıza Nevşehir tavası, pide ve ayran ikramında bulunduk. Bu çeşitlerimizin yanında lahmacun, kebap, çorba, ve tatlı da var. Ürünlerimizi tatmak için Nevşehir halkını işletmemize bekliyorum" dedi.

Ev ve işyerlerine paket servis yaptıklarını belirten Erol Ataseven, ayrıca düğün, nişan ve mevlit gibi özel günlerde talep edilesi halinde toplu pide yaptıklarını kaydetti.


Açılışın ardından Diyar 50 Pide Salonu Sahipleri Demet ve Erol Ataseven tarafından, damak tadına hitap eden ürünlerden misafirlere ikramlar yapıldı. 

Nevşehir'in yöresel yemeği olan Nevşehir tavası da Diyar 50 Pide Salonu menüsün de yer alacak.

Diyar 50 Pide Salonu'nda Lahmacun, Kıymalı, kaşarlı, peynirli, kurbaşılı, mevlana Pide Çeşitleri, Nevşehir Tava, Çorba, Kebap ve tatlı çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz.

Bu muhteşem lezzetleri sizde mutlaka tatmalısınız.

Diyar 50 Pide Salonu
Adres: Tapu kadostro Altı No:39
20 Temmuz Mahallesi Mustafa Parmaksız Caddesi NEVŞEHİR
Alo Sipariş Hattı: 0 384 213 50 70
GSM: 0 535 846 44 36

FİB Haber Merkezi olarak DİYAR PİDE 50 SALONU'NUN Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Açılışa özel görüntüleri www.fibhaber.TV 'de saat 21.00 de izleyebilirsiniz.