Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşmak mı istiyorsunuz? Erdoğan'a Nasıl Ulaşabilirim? İşte Recep Tayyip Erdoğan Mesaj Gönder, Telefon Numarası, Mail Adresi kısaca kendisine ulaşmanın en pratik yolu...

Türkiye Cumhuriyetinin Başı, Türk siyaset tarihinin en önemli yüzlerinden birisi olan daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığı, Başbakanlık görevlerini başarıyla yürüten ve şuan da Cumhurbaşkanlığı konutunda görevine devam eden Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşmak düşünüldüğü kadar zor bir eylem değil.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Nasıl Ulaşabilirim?

Recep Tayyip Erdoğan siyaset içerisinde olduğu her dönem halkla ilişkilere önem vermiştir. Bu sebebiyetten dolayı mail adresi, telefon numarası yada internet üzerinden mesaj yoluyla kendisine iletişim yollarını her zaman açık tutmuştur. Kendisine ait olan rte.gen.tr adresinden dilediğiniz zaman mesaj atabileceğiniz gibi, E-Devlet Kapısı ( www.turkiye.gov.tr ) adresinden de kendisine ulaşmak mümkün. E-Devlet kapısı vasıtasıyla kendisine ulaşmak için aşağıda bulunan bağlantıya tıklayarak, şifreniz ile giriş yaptıktan sonra Telefon, Şehir gibi alanları doğru doldurduktan sonra konu başlığı ve mesajınızı yazarak gönder demeniz Cumhurbaşkanı’na ulaşmak için yeterli olacaktır.

E-Devlet Cumhurbaşkanı’na Yazın Sayfasına Ulaşmak İçinTIKLAYIN

Bu yazımızda Cumhurbaşkanı iletişim adresleri, Cumhurbaşkanına mesaj gönderme, Recep Tayyip Erdoğan mail adresi, telefon numarası ve Recep Tayyip Erdoğan’a nasıl ulaşabilirim hakkında detaylı açıklamalara yer verdik. Sizin de Sayın Cumhurbaşkanı’na iletmek istediğiniz mesajınız varsa konu altında yorum bölümüne ekleyebilirsiniz.