Almanya Hanau Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nevşehirli İş Adamı Salih Taşdirek, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti. 

Nevşehir Ticaret Borsası hakkında Taşdirek'e bilgiler veren Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nevşehirli bir hemşehrimizin Almanya iş dünyasının yönetiminde bulunması ve iş hayatındaki başarılarıyla bizleri gururlandırmıştır dedi. 

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Salaş ve Almanya Hanau Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nevşehirli İş Adamı Salih Taşdirek bir süre görüşerek iki ülke arasında ticari bağları geliştirmek için yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Almanya Hanau Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nevşehirli İş Adamı Salih Taşdirek, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı tanımış olmaktan duyduğu memenuniyeti dile getirerek kendisini Almanya'ya davet etti.

Borsa Başkanı İbrahim Salaş'ta bu nazik davetten dolayı kendisine teşekkür etti ve Bizlerde Almanya Hanau Ticaret ve Sanayi Odası Heyetini Borsamızın davetlisi olarak Nevşehir Kapadokya Bölgesinde misafir etmek istediklerini ifade etti.

Salaş yaptığı açıklamasında İki ülke arasında kurulacak gönül köprüsüyle ekonomik anlamda "Nevşehir - Frankfut Hattı" ile önemli bir ticari iş birlikteliği sağlayabiliriz dedi. 

Borsa Başkanı İbrahim Salaş daha sonra günün anısına Almanya Hanau Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Salih Taşdirek'e Kapadokya Bölgesine özel çini tabak hediye etti.