Nevşehir Evinsaray Mağazası, bugün 15 Temmuz Mahallesi Vefa Küçük Caddesinde düzenlenen görkemli bir törenle halkımızın hizmetine girdi.

Açılış törenine Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şubesi Başkanı Av. Mehmet Yücel, Nevşehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kahveci, İş Adamı Sedat Cantekin, Hafız Mahmut Kemikkıran ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Evinsaray mağazası dualar eşliğinde gerçekleştirildi...
Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından yapılan duaların ardından, Nevşehir'de hizmet verecek olan Evinsaray mağazasının açılış kurdelesi işletme sahipleri Tokdemir ve Alptekin Ailesinin eş ve çocıukları tarafından kesildi.

Açılış törenine katılan davetlilere teşekkürlerini sunan Evinsaray mağazası sahipleri Ender Tokdemir ve Hasan Alptekin işyeri ile ilgili yaptığı açıklamada "Nevşehirde bir ilk olarak Züccaciye, Oyuncak, hırdavat, hediyelik ürünler, plastik ürünler, yemek takımları, saatler, biblolalar ve daha bir çok zengin ürün yelpazesi ile kaliteyi uygun fiyata bulacağınızın bir mekan olarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Vatandaşımızın gösterdiği yoğun ilgiye bir kez daha çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Nevşehirli hanımlar tarafından büyük ilgi gördü. 

Açılışa özel ve Bayrama kadar devam edecek kampanyada bir çok üründe özel indiirm var. 100 TL ve üzeri alışverişinizde kasada %10'a varan İndirimler ve Yine 100 TL'lik alışverişlerinizde Paşabahçe Alanya 6'lı su bardağı 1 TL.

Nevşehir Merkez 15 Temmuz Mahallesi’nde bir işyerinin açılışına katılan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'da, mağazayı gezerek işletme sahipleri Ender Tokdemir ve Hasan Alptekin'e hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diledi. Züccaciye, oyuncak, hırdavat, hediyelik eşya ve plastik gibi farklı ürünlerin satılacağı mağazayı gezen Arı, mağaza müşterileri ile de sohbet etti.

Kadir Gecesi Akşamı Şerbet İkramı

Evinsaray Mağazası, resmi açılış akşamı Kadir Gecesi olması hasebiyle vatandaşlara Osmanlı Şerbeti ikram ederken, Palyaço ve özel kostümlü animatörlerde çocuklara rengarenk balonlar hediye ettiler. 

Evini Saray hissedenleri adresi "Evin Saray" tüm Nevşehir halkının Kadir Gecesini kutlar, hayırlı ramazanlar diler...

Bizde www.fibhaber.com olarak Evinsaray Mağazası firmamızın Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. 

Açılışa özel şok fiyatlar ve mükemmel ürünleriyle, Ev Aksesuarları, Tekstil ürünleri, Hırdavat, Elektirk ve su malzemeleri, A'dan Z'ye Plastik ev gereçleri, 
Oyuncaklar, Çeyiz Ürünleri, Havuz malzemeleri ile aradığınız herşey şimdi Evinsaray Mağazası'nda sizleri bekliyor... 

Yer: 15 Temmuz Mahallesi. Vefa Küçük Cad. Koparan Camii Karşısı No: 142 NEVŞEHİR