Gülşehir Mezarlığında Çiçekler Açıyor. Gülşehir Mezarlığının Hali İçler Acısı Haberimizden Sonra Gülşehir Mezarlığı temizlenerek Güller Açmaya Başladı.'' Ruhlar Alemi Huzura Erişti''.

Gülşehir asri mezarlığın verilen Önem Halkın Takdirini Kazandı. Gülşehir Belediyesi sorumluluğundaki Mezarlığa acıları paylaşmak için gelen vatandaşlar,Eski Haline Nazaran Şuanki Temiz Halinden Duydukları Memnuniyeti Dile Getiriyorlar.

Kabirleri ziyarete gelen vatandaşlar Mezarlığın Güzel Görünüme Kavuşmasını takdir ile karşıladılar. Eskiye Nazaran Yeni Görünümünde Mezar Üzerlerini kaplayan otlar temizlenmiş, pet bidon, naylon poşetler toplanmış, Uzun otlar biçilmiş ve Her Kapı Ağzına Halkın Çöpleri Atması için Poşetler Asılmış bir şekilde karşılayan gülşehir mezarlığının Temiz Hali Yaşayan İnsanları huzura Kavuşturduğu kadarıyla, Ruhları Alemi Huzura Eriştirmiş gibi görünüyor;

Vefat eden Vatandaşlarımıza Saygısını Göstererek özverili bir şekilde temizlik yapan Gülşehir Belediyesi Çalışanlarına Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

 

 




Kaynak: HABER GÜLŞEHİR

Editör: SAMET ATEŞ