Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya başkanlığında Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli birim yöneticilerinin de  yer aldığı heyetin  Neuss ve Pforzheim şehirlerini kapsayan  gezisi sona erdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya başkanlığında  Nevşeir il eNeuss ve Profzheim şehirlerinde gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Seçen, Almanya’da Nevşehirli vatandaşların da oldukça yoğun bir şekilde yaşadığı ve Nevşehir’in de yıllar öncesine dayalı olarak kardeş şehir ilişkilerini sürdürdüğü Neuss ve Pforzheim kentleri ile olan kardeşlik ilişkilerinin bu tür ziyaretlerle daha da pekişeceğine inandığını belirtti.

Nevşehir heyetine gösterilen misafirperverlik nedeniyle Neuss Belediye Başkanı  ReinerBreuer ve Pforzheim Belediye Başkanı Peter Boch başta olmak üzere belediye yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür eden Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen “ Belediye Başkan Yardımcımız Yusuf Kaya’nın başkanlığında gerçekleştirilen bu ziyaret ile şehirlerimiz arasındaki dostluk bağının daha da güçlendiğini gözlemledik. Nevşehir heyetimize karşı gösterilen yakın misafirperverlik nedeniyle her iki şehir belediye başkanı ve komite üyelerine kalbi teşekkürlerimi iletmek isterim. Bu tür etkinlikler ile şehirlerimiz arasındaki sosyal ilişkiler başta olmak üzere kültürel işbirliğinde önemli mesafelerin kat edileceğine yürekten inanıyorum. “ dedi.