Dünya'nın en zengin 3 mutafağı arasında yer alan Türk mutfağın baş tacıdır Pilav. Tereyağıyla pişmiş pilavın mis gibi kokusuna karşı durulmaz.  Etin yanına, tavuğun yanına, dönerin yanına en özelide Nohutun yanına hep pilav koyarız. 

Halkımızın Hizmetine yeni giren Nişantaşı Pilavcısı, Nevşehir’de neredeyse her evde pişen ve ana yemek olan pilavı ‘hızlı yemek’ konseptiyle Türkiye geneline yaygınlaştırmak için yola çıktı. 

Türk yemek kültürünün olmazsa olmaz lezzetlerinden Nohutlu Pilavı, Nişantaşı pilavcısı mekanında Nevşehirlilerle buluşturan Genç işletmeci Mertkan Göncü, Lezzetli pilavın Nevşehir ve Kapadokya Bölgesindeki ilk ve tek adresi Nişantaşı Pilavcısına herkesi davet ediyor.

Nişantaşı pilavcısı işletmecisi Mertkan Göncü, "Nişantaşı Pilavcısı ile kendimize sadece ‘anne’lerimizi rakip görüyoruz. Gerek tariflerimiz, gerek kullandığımız malzemelerle yapmaya çalıştığımız şey, evlerimizden aşina olduğumuz nadide lezzetlere ulaşmak ve en güzel şekilde müşterilerimize servis edebilmek. Bu sebeple de iş yerimizde işinin ehli ev hanımı bir anne çalıştırıyoruz..." diyerek iddiasını ortaya koyuyor..

Nohutlu Pilav ile Hele birde yanında efsane turşu ve yeşilliği ile birlikte özel olarak hazırlanan tahta üzerinde muhteşem görüntüsüyle masanıza servis edilen Nişantaşı Pilavcısı'ndan bu muhteşem lezzeti mutlaka tatmalısınız...'

Eşiniz, Arkadaşınız ve sevdiklerinizle geldiğiniz bu özel mekanda Özel cam semaverde çay içmeyi sakın unutmayın...

Nevşehir'de Nohutlu Pilav'ın en iddialı ve tek adresi Nişantaşı Pilavcısı'nda bu lezzeti mutlaka tatmalısınız...

Pilavdan dönenin kaşığı kırılır!!!

"Sizlere nezih bir ortamda hizmet verebilmek adına çalışıyoruz"

Telefon : 0384 215 37 37

Adres:
 2000 Evler Mahallesi Kaptan Halısaha Karşısı

instagram : nisantasipilavcisi

twitter : nisantasipilav