Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilciliği Kuruldu.Temsilciliğine ise Kamil Balak getirildi. Balak www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında amaçlarını "Gençleri donanımlı bir şekilde 2023 hedeflerine hazırlamak. Geçmişten ilham ve ders alan, kendini her konuda geliştirmiş bir nesil yetiştirmek için yola çıktık" diyerek özetledi.


 Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir İl Temsilcisi Kamil Balak, Türkiye’nin en genç vakıflarından biri olduklarını ifade ederek, büyük, güçlü ve yeni Türkiye idealine hizmet etmek için bu vakfın çatısı altında toplandıklarını belirtti. Balak, “Türkiye Gençlik Vakfı olarak Türkiye idealini taşıyabilecek gençlerin, milli ve manevi değerlerine bağlı insana ve doğaya saygılı, fikri ve kültürel anlamda donanımlı, ilim irfan sahibi bir gençlik olacağına inandık. TÜGVA olarak, genç kardeşlerimizin, medeniyet şuuruna sahip, çağın gereklerini okuyabilen, insanlığa değer katan, demokratik değerleri ve ilkeleri benimseyip özgüveni yüksek ve yenilikçi ama aynı zamanda ahlaklı ve hoşgörülü bireyler olması için gayret gösteriyoruz” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet,TÜGVA Nevşehir il Temsilciliği görevine Kamil Balak kardeşimiz atanmıştır. Rabbim Hayırlı muvaffak eylesin dedi.