Vega Yazılım; Çözüm Ortağı Panu Teknoloji, Ana Dağıtıcı Kurbil Bilişim işbirliği ile Eğitime Milli Destek Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule AYDIN tarafından imzalanan protokolle Fakültenin Bilgisayar Laboratuvarında bulunan bilgisayarlara ücretsiz Lisans hakkı verilerek Vega Şef’im yazılımları kuruldu.

Türkiye’nin yetişmiş eleman sıkıntısına çözüm olmak adına düzenlenen proje ile mezun olan öğrencilerin iş hayatına atıldıklarında kullanacakları yazılımı okul sıralarında bizzat uygulayarak görmeleri için, Doç.Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN,Öğr. Gör. İbrahim Akın ÖZEN ve Panu Teknoloji Kurucu Ortağı Aykut KARTAL yazılımların kurulmasına öncülük ederek projeye katkıda bulundular.

Proje kapsamında talep eden Üniversite, MYO, Ticaret Lisesi, Turizm Meslek Lisesi, Halk Eğitim Merkezi Muhasebe kursları için de yine ücretsiz olarak Lisanslama yapılarak, Muhasebe Programları kurulup, başarılı öğrenci ve kursiyerlere “VEGA BİLİR” sertifikası verilecektir.