Fizyoterapist Dilek ÖZÜLKÜ elle uygulanan tedavi yöntemi MANUEL TERAPİ ile bel,boyun,sırt ağrılarından doğal ve ağrısız bir şekilde kurtulabilineceğini söyledi.
Trakya Üniversitesinde 4 yıl Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü okuduktan sonra Almanya kökenli TİFAO dan 5 yıl OSTEOPATİ eğitimi alan OSTEOPAT FİZYOTERAPİST DİLEK ÖZÜLKÜ çözümsüz zannedilen ağrıların doğal ve yan etkisiz çözümünün manuel terapi olduğunu belirtti.
Uzman ellerden alınan manuel terapinin çözülemeyen ağrılarda %95 başarı oranı olduğunu da belirten Fzt.Dilek ÖZÜLKÜ manuel terapi ile kendi kliniğinde ağrılara doğal çözümler sunuyor.
 Fzt. Dilek Özülkü “Manuel terapi vücutta meydana gelen mekanik bozuklukları eski haline getirmek için uyguladığımız çeşitli yöntemler içeren bir terapi biçimi. Boyun ve bel fıtığı en çok terapi yaptığımız rahatsızlıklar. Diz, kalça, dirsek, omuz, ayak ve el bileği, kırık sonrası rehabilitasyon, bel, boyunve sırt rahatsızlıklarında oldukça etkili. Yüzde 95’lere varan oranda bir tedavi başarısı sağlıyoruz. En temel prensibimiz doktor tanısının konulmuş olması. Doktor teşhisi olmayan hiçbir hastaya müdahale etmiyoruz. Bu nedenle manuel terapi için ön değerlendirme yaparak uygulayacağımız terapiye karar veriyoruz.”
 “Manuel terapide tedavi süresi, yeni oluşan durumlarda 3-4 seans olabildiği gibi uzun süreli ağrı durumlarında 6-8 seans sürebiliyor. Vücut yapısında ciddi bozulmalar yoksa tedavide yüzde 100 sonuç alabiliyoruz. Ciddi bozulmalar meydana gelmişse, cerrahi işlem gerektirdiğinden doktora yönlendiriyoruz.” Dedi.


İLETİŞİM İÇİN:03842133050
MANUEL TERAPİNİN KULLANILDIĞI ALANLAR 
BEL VE SIRT AĞRILARI
BOYUN AĞRILARI
KALÇA VE DİZ KİREÇLENMELERİ
KUYRUK SOKUMU PROBLEMLERİ,SİYATİK SİNİR AĞRILARI
DURUŞ BOZUKLUKLARI
SİNİR SIKIŞMALARI
MİGREN
FİBROMİYALJİ
HAMİLELERDE AĞRI SENDROMLARI
NÖROLOJİK RAHATSIZLIKLAR
 
AĞRILARINIZDAN KURTULMAK İÇİN SİZDE MANUEL TERAPİYİ TERCİH EDEBİLİRSİNİZ...
FZT.DİLEK ÖZÜLKÜ  
ESENTEPE MAHALLESİ MİLLİ İRADE CADDESİ BÖLÜKBAŞI AVM ÜSTÜ 2.KAT (MİGROS KARŞISI) NEVŞEHİR 
İLETİŞİM İÇİN: 0 384 213 30 50