Milliyetçi Hareket Parti Milletvekili Aday adaylığı süreci öncesinde belediye ve parti ziyaretlerine devam eden Mustafa Uğur burada görüş alışverişinde bulunuyor.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur aday adaylığı öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. MHP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Uğur Kozaklı ilçesinde ilk olarak ilçe teşkilatını ziyaret ederek burada partiler ile fikir alışverişinde bulundu. Ardından Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven’i ziyaret eden Uğur, Kozaklı Belediye Başkanı Güven ile bir süre görüşerek kendisinin fikirlerini ve önerilerini aldı.

 

MHP Kozaklı İlçe Başkanlığını ziyaret eden Uğur burada, ülkemizin ve ilimizin geleceği adına sohbet ederek kıymetli teşkilatımızın görüşlerini dinledik diye konuştu. Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven’i ziyareti konusunda ise, Sayın Başkanımızın tecrübelerini ve değerli fikirlerini ve desteğini aldık. Kendisi de bizlere çıkmış olduğumuz bu yolda başarılar temennisinde bulundu açıklamasında bulundu.

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.