Antalyalı Hasan Arık, kümesine girip tavuğuna tecavüz ederken gördüğü komşusu 43 yaşındaki İbrahim Alkan’ı bıçakla yaraladı. Veterinerin yaptığı kontrolde, tavuğa tecavüz edildiği saplandı.

 

Olay, kentin gecekondu semti Murat paşa Mahallesinde meydana geldi. Hasan Arık komşusu İbrahim Alkan’la birlikte rakı içti. Evine gitmek için kalkan evli ve iki çocuk babası Alkan, iddiaya göre, komşusunun kümesine girdi.

 

Kümesten gelen sesler üzerine dışarı çıkan Hasan Arık, komşusunu kümesteki tavuğa tecavüz ederken gördü. Bir an şok geçiren Alkan, doğruca eve dönüp ekmek bıçağını kaptı ve komşusu Alkan’ı kolundan ve karnından yaraladı.

 

Yaralı, Hastaneye kaldırırken, gözlem altına alınan komşu Arık, götürüldüğü Karakolda ağlayarak olayı şöyle anlattı: ‘’İbrahim Civcivlerin gözü önünde tavuğuma tecavüz ediyordu. Onlara da mı acımadı’’.

 

Gözaltına alınan 43 yaşındaki tavuk sahibi. Karakolda komşusunu suçladı,ve ağlayarak. ‘’Civcivlerin gözü önünde bu yapılır mı ?’’ diye konuştu.

 

Tavuğa tecavüz iddialarını yalanlayan komşusunun kendisine birdenbire saldırdığını ileri süren İbrahim Alkan, Hastanede tedavi altında Veteriner; Tavuğun iç organlarının zedelendiğine ve sperme rastlandığına ilişkin rapor verdi.