Aziz milletimize ve kutsal vatanımıza hizmet etmeyi kendilerine görev bilen tüm zorluklara rağmen vatanına, bayrağına ve istiklaline sahip çıkan Jandarmalarımızın '9 Aralık Uzman Jandarmalar Gününü yürekten kutluyoruz.

Bugün  "9 Aralık Uzman Jandarmalar Günü"... 

Nevşehir gündemin adresi FİB HABER merkezi olarak;

"Tarihten bu yana Türk askerlerinin gerek disiplini gerek verilen görevin ifası konusunda canı pahasına görevini başarılı bir şekilde yerine getirmesinden dolayı dünyadaki ordular arasında en iyi ve örnek bir ordu olduğunu görmekteyiz. Ordumuz çok şükür ki sadece bizim ordumuz değil, dünyadaki bütün mazlumların ordusu haline gelmiştir. Dünyanın neresinde mazlumlar gözyaşı döktüyse onlara uzanan el Türk milletinin ve Türk ordusunun şefkatli eli olmuştur. Uzman jandarmalarımızda sadece terörle mücadele etmeyerek, yurt içindeki her türlü asayiş olaylarını da başarılı bir şekilde bertaraf etmektedirler. Emniyet ve asayişin temininde önemli görev üstlenen Uzman Jandarmalarımız cefakar bir şekilde aziz vatanımıza ve necip milletimize hizmet vermektedirler.

Bu vesileyle 9 Aralık Uzman Jandarmalar Gününü tebrik edip kendilerine başarılı bir meslek yaşamı dileyerek, şehit ve gazi uzman jandarmalarımızı rahmetle, şükranla ve minnetle anıyor, saygılar sunuyoruz." 

Ülkemiz Vatandaşlarına hizmet noktasında, vatan topraklarımızın her yerinde canı pahasına çalışan Jandarma Teşkilatının güzide personelleri UZMAN JANDARMALAR ;  09 Aralık 2023 UZMAN JANDARMALAR GÜNÜNÜZÜ KUTLARIZ.

Editör: Fikret Capacı