Geçtiğimiz hafta içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nde 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanlığı adaylık başvurusunu  gerçekleştiren MHP Uçhisar Belediye Başkan aday adayı Turizmci İş İnsanı Ahmet Gazi Acar, MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu'yu ziyaret ederek başvuru formunu teslim etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Uçhisar Belediye Başkan aday adayı Ahmet Gazi Acar; “Bu kutsal yolda neferi olmaktan gurur duyduğum MHP'den 31 Mart 2024 yapılacak yerel seçimlerde resmi aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Bugünde İl Başkanımız Sayın Adnan Doğu beyefendiyi ziyaret ederek başvuru sürecimizi tamamlamış bulunuyoruz. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Rabbim yâr ve yardımcımız olsun. Tek arzumuz Uçhisar'ımıza hizmet edebilmek. Dualarınızı ve desteklerinizi bekler, selam ve saygılar sunarım” dedi.

SEVDALISI OLDUĞUMUZ UÇHİSAR'IMIZ İÇİN İDDİALIYIZ!

”Konu Uçhisar olunca kelimeler boğazımda düğümleniyor. Her şey yolunda gidiyor inşallah. Uçhisar'da 3 Hilalli sancağı dikmeye hazırız. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin” ifadelerinde bulunan Uçhisar'ın tanınan ve sevilen turizmcilerinden Belediye Başkan aday adayı Ahmet Gazi Acar;

” Siyasi birikimimiz ekiplerimiz ve projelerimizle Uçhisar’a hizmetkâr olmak için yola çıktık. Rabbim bizleri utandırmasın. Uçhisar'ın sorunlarını içinde yaşayan bir ferdi olarak çok iyi biliyoruz. Çözüm odaklı, istişare kültürü ile hepsini birer birer çözüme kavuşturacağız. Bu konuda her zaman gücünü arkamızda gördüğümüz sayın il başkanım Adnan Doğu beyefendi ve bölgemizin umudu Nevşehir'in gururu kıymetli milletvekilimiz sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın da gücünü arkamıza alarak Uçhisar kasabamızı layık olduğu hedeflere ulaştırmak için çalışacağız. Rabbim il başkanımıza ve sayın vekilimize güç kuvvet versin. Hedefim Uçhisar’a MHP belediyeciliğini kazanmak ve üç hilal sancağımızı dalgalandırmaktır. Bu vesile ile aday adayı arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek 31 Mart akşamı halaylar ile kutlama yapmak istiyoruz. Güçlüyüz, güç bizden yana bir mütefekkirin deyimiyle “ Kamil odur ki odur ki koya dünyaya bir ese, eseri  olmayanın yerinde yeller eser”. Biz Uçhisar'a eser koymaya geliyoruz. Uçhisar'ımıza eserler ile inşa etmeye geliyoruz. Bu vesile ile Uçhisar Belediye Başkanlığı aday adaylığımız hayırlara vesile olsun. Uçhisar muradına erecek” dedi.
 

MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu'da, Ahmet Gazi Acar’ın aday adaylığı başvurusu ile ilgili; ‘’MHP Uçhisar belediye başkanı aday adaylığı için genel merkezimize başvurusunu yapan Kardeşim Ahmet Gazi Acar’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum’’ dedi.

Başkan Doğu, “15 Aralık Cuma günü sona erecek olan belediye başkanı ile belediye meclisi üyeliği aday adaylığı başvuru süreci Türkiye’mize Nevşehir’imize, Uçhisar’ımıza ve MHP Camiamıza hayırlı olsun” temennisinde bulundu.