Nevşehir eski Ülkü Ocakları Başkanı Adnan Dirikoç, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Dirikoç, başvuru dilekçesini MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu'ya teslim etti.

Nevşehir'in sevilen isimlerinden Adnan Dirikoç gerçekleştirdiği ziyarette "Bu şehir bizim, bu memleket bizim. Her bir karışına hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu yolda rabbim bizleri utandırmasın. Nevşehir'i, köylerini ve halkın problemlerini biliyorum. Problemlere çözüm üretmek için halkımızın desteğiyle MHP İl Genel Meclis Üyeliği'ne aday adayı oldum. İnşallah hayırlısıyla hemşehrilerime hizmet etme yarışında mücadele ederim" ifadelerini kullandı.

Adnan Dirikoç kimdir?

1958 yılında Nevşehir’de doğdum. İk öğretimimi Cumhuriyet ilk okulunda okudum. Orta ve lise öğrenimimi Nevşehir İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Açık öğretim Fakültesi ön Lisans mezunuyum. Yaklaşık 5 yıldan fazla Nevşehir Ülkü Ocak’ları Başkanlığı yaptım. 35 yıl Devlet Memurluğu görevinden sonra 2017 yılında Sağlık Teşkilatından emekli oldum. Evli bir erkek bir kız olmak üzere iki evlat sahibiyim.

Editör: Fikret Capacı