AK Parti Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kutlugün görevinden istifa etti.

İlimiz Nevşehir'de AK Parti İl Başkan Yardımcısı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı olarak görev yapan Ahmet Kutlugün, Uçhisar Belediye Başkan A. Adayı olmak için görevinden ayrıldığını açıkladı.

AK Parti Genel Merkez Birim Başkanlığınca başlatılan faaliyetlerde 81 il içerisinde Nevşehir Çevre, Şehir ve Kültür başkanı olarak çalışmalarında ilk 5 il içerisinde yer alarak ismini duyuran ve başarıları ile söz edilen Kutlugün sosyal medya hesabından aşağıda yer alan açıklamayı paylaştı.

 

Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli hemşerilerim;

Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel yönetimlerdeki üstün ve tartışmasız başarısından ilham alan partimizin kadroları, büyük bir aşk, azim ve kararlılıkla milletimize hizmet üretme noktasında yorulmadan çalışıyorlar.

Partimizin yenilmezlik unvanının altında, teşkilatımızın özverisi, gayreti ve memleketine olan sevdası var! Bu nedenle; AK Parti’nin bir mensubu olmaktan her zaman onur duydum. 2014 yılında tarafıma tevdi edilen Uçhisar belde başkanlığı görevi ile başlayan 2017 yılında Nevşehir Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı ardından 2021 yılından bu yana Nevşehir il Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür başkanlığı görevini bugüne kadar özveri ile ifa etmeye çalıştım.

Bugün itibariyle, AK Parti İl Başkan Yardımcılığı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı görevimden istifa ettim.

Milletimize hizmet yolunda, Türkiye Yüzyılı Vizyonuyla, Uçhisar Beldemize AK Parti Belediye Başkan A.Adayı olarak müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Bölgenin parlayan yıldızı olan Uçhisarımızı daha da ileriye götürecek güzel işler yapmak için bu kutlu yola çıktım, tüm hemşerilerimin hayır dualarını ve desteklerini bekliyorum.

Halis bir niyetimiz, güçlü ve ulaşılabilir hedeflerimiz var, Uçhisar İçin Hep Yeni Hep İleri…

Samimiyet; Sevgi, Hoşgörü, Ortak Akıl ile Birlik ve Beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Uçhisar’ımızın azami fayda göreceği bir seçim dönemi geçirmemizi temenni ediyorum.

Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; İl Başkanımız Sn. Ali Kemikkıran’a, Milletvekillerimiz Sn. Süleyman Özgün ve Sn. Emre Çalışkan’a, Merkez ilçe başkanımız Sn. Av.Murat Özkaya, il Kadın Kolları Başkanımız Sn. Elife Çelebi ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Haluk Köybaşı ve Yönetim Kurulu üyelerimize bu zaman zarfında şehrimize ve partimize beraber hizmet ettiğimiz; önceki dönemler tüm il - ilçe – milletvekillerimiz - kadın ve gençlik kolları – belde ve mahalle başkanlarımız ve yönetimlerine, ayrı ayrı teşekkürlerimi borç bilirim.

Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli hemşerilerime Saygı ve Sevgilerimi sunuyorum."

Editör: Fikret Capacı