AK Parti Kozaklı Belediye Başkan aday adayı Rıza Aydın, Kozaklı'nın tüm sorunlarını bildiğini, bu sorunları dirayetli, ehliyetli, liyakatli ekibiyle birlikte kısa zamanda çözeceği vaadinde bulundu.

AK Parti Kozaklı Belediye Başkan Aday Adayı Rıza Aydın, "Kozaklı ilçemizdeki sorunların çözümü için İl başkanımız ve Milletvekillerimizle konuşuyoruz" dedi.

"Kozaklı'da ısıtma sisteminde aksaklıklar var"

Kozaklı'nın öncelikli sorunlarını dile getiren Belediye Başkan aday adayı Rıza Aydın yaptığı açıklamasında; "İlçemizde öncelikli konu Merkezi ısıtma sistemindeki aksaklıklar. Bu konudaki sıkıntıyı çok iyi bilen AK Parti Yönetimi hem mevcut sistemin aksaklıklarını giderme hem de alternatif bir ısıtma sistemi olarak ilçeye Doğal Gaz getirmek için yetkililerle irtibat kurularak çözüm üretmektedir" dedi.

"Bakım Merkezi olmassa olmazımız"

AK Parti Aday Adayı Rıza Aydın; "Kozaklı ilçemizin en önemli sorunlarından bir tanesi de ilçe de yaşlı bakım merkezi olmamasıdır. İlçe halkı yaşlı ve engelli vatandaşların ilçede kalmasını ve akrabalarının onlara ulaşabilmesi istemektedir. Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi ilçe de olması nedeniyle burada yapılacak yaşlı bakım merkezinin yaşlılara daha iyi hizmette vereceğini düşünüyorum" dedi.

"Kozaklı'da su ve ekmeği ucuzlatacağız"

İlçe halkının su ve ekmeğe ulaşımını ucuzlatacağını söyleyen Rıza Aydın açıklamasının devamında, "Belediye eli ile kurulacak olan Halk Ekmek fabrikası ile en ucuz ve kaliteli ekmeği ilçe halkımız alacak. Ayrıca yine kuracağımız güneş enerji sistemlerinden elde edilecek elektrik enerjisinin katkısı ile ilçe halkı suyu ucuza tüketecek" dedi.

"Daha iyisini yapacağız"

İş insanı  Rıza Aydın, aday gösterilmesi ve Kozaklı halkının teveccüh göstermesi halinde "Halkın içerisinde, ulaşılması kolay bir belediye başkanı olacağım. Sorunlara yerinde ve zamanında çözüm üreteceğim" ifadelerinde bulundu.

Editör: Fikret Capacı