2024 Mahalli İdareler seçiminde AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkan Adayı olan mevcut Başkan Dr. Mehmet Savran, şehrin yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Programa AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, parti mensupları ve gazeteciler katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan'ın konuşmalarıyla başlayan proğramda seçim atmosferinde tüm adaylara başarılar dileyen AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, 31 Mart seçimleri öncesinde partisine ve kendisine gösterdikleri teveccühten dolayı tüm Nevşehirlilere teşekkür etti.

Savran, açıklamalarında şunları kaydetti;

"3 yıllık bir sürecin sonunda demokrasin in kuralı gereği yeniden halkın iradesinin tazelenmesi, yeniden tecelli etmesi amacıyla 31 Mart2024 tarihinde sandığa gideceğiz. Bunun için biz çalışmalarımızın startını verdik. Memleketimize, insanlarımıza hayırlı olsun. Biz üç yıldır vatandaş memnuniyeti üzerine kurulu bir hizmet üzerinde durduk. Siyaseti vatandaşa hizmet etme aracı olarak gördük.

Bundan sonra da bu şekilde görmeye devam edeceğiz. Hiçbir zaman siyaseti, oturduğumuz makamları kişisel algılanmadık. Bunların halka hizmet için bir araç olduğunu ve halka karşı kullanılmayacağını hiç aklımızdan çıkarmadık.

Kin tutmadık, adam ayırmadık, taraf tutmadık ve her zaman hakkın, adaletin yanında olduk. Bu sayede de çok şükür büyük bir halk teveccühü ile karşı karşıyayız. Hiçbir zaman kerameti kendimizde görmedik, kerametin birlikte, beraberlikte ve çalışmakta olduğunu aklımızdan çıkarmadık.

Teşkilatlarımızı, ekibimizi, personelimizi hiçbir zaman dışarda görmedik, onların emeğini küçümsemedik. Dersini günü gününe çalışmış bir öğrenci rahatlığı var bizde. Bu asla bir rehavet değil. Aksine bizim daha çok çalışmamız için bir motivasyon.

Tüm teşkilatımıza, partimiz için kapı kapı gezen dava arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Kimse tek başına başarılı olamaz. AK Parti Teşkilatları da bunca yıldır AK Parti başarısının en önemli unsurudur. Biz bunu hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız.

Teşkilatlarımız sayesinde, vatandaşlarımızın teveccühü sayesinde, Cumhurbaşkanımızın başarılarının teveccühü sonucu ismini duyuran, bir yerlere gelip de sonra kerameti kendinde sanan insanlardan olmayacağız. Nevşehir’de yapacak çok işimiz var.” dedi.

Savran konuşmasını; "Bu seçimin tüm partilere, tüm adaylara, tüm seçmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. İyilikle, güzellikle, hizmetlerimizle yarışacağımızı, hiçbir zaman polemikler içerisine girmeyeceğimizi, kötüleme, ayrıştırma gibi bir yöntem seçmeyeceğimizi, hayali düşmanla savaşmayacağımızı buradan ilan ediyorum. İyilikte yarışalım Nevşehir kazansın, Türkiye kazansın. “ sözleriyle tamamladı.

Toplantı; AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran ve beraberindekilerin birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

************************

Editör: Fikret Capacı