AK Parti’nin Nevşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı merak konusu olurken konu hakkında bir açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayların Pazar günü açıklayacaklarını söyledi.

AK Parti aday tanıtım programının tarihî değişti. Adaylar Cumartesi günü aranıp Ankara'ya davet edilecek.

Buna göre AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayının 13 Ocak 2024 Cumartesi günü kamuoyuyla paylaşılacak, Aday tanıtım proğramının ise 14 Ocak Pazar günü Saat:15.00'te de Ankara'da yapılacak.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; "Pazar günü Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacağız" dedi.

Erdoğan, pazar günü Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan iller için belirlenen belediye başkan adaylarının kamuoyuna duyurulacağını söyledi.

Gözler 13 Ocak’ta...

Şimdi gözler 13 Ocak 2024 Cumartesi günü yapılacak açıklamaya çevrildi. Nevşehir'de en çok merak edilen AK Parti’nin adayının kim olacağı gün yüzüne çıkmış olacak.

Nevşehir'de taraflı tarafsız herkesimin sevgisini kazanan Dr. Mehmet Savran ile yola devam mı edilecek? Yoksa başka bir isim mi aday gösterilecek? İşte tüm bu soruların cevabı 13 Ocak 2024 Cumartesi günü cevap bulacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partinin 14 Ocak Pazar günü yapacağı aday tanıtım toplantısının iptal edildiğini bildirdi.

Aday tanıtım toplantısı şehitlerimiz sebebiyle iptal edildi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pençe-Kilit harekatı bölgesinden gelen şehit haberleri nedeniyle, hafta sonu Ankara'da yapılacak aday tanıtım toplantısının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla ertelendiğini bildirdi.

Çelik'in paylaşımı şöyle:

"Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla ertelenmiştir. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir."