AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Seçim İşleri Toplantısına katıldı. Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, seçim sürecine yönelik çalışmalar ele alındı.
Toplantıya Seçim İşleri Başkan Yardımcıları Av. Nureddin Çelik ve Serpil Kavrak da katılım sağladı. Gerçekleştirilen istişarelerde, teşkilat çalışmaları, saha faaliyetleri ve önümüzdeki döneme ilişkin yol haritası değerlendirildi.
Toplantının ardından açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, toplantının verimli geçtiğini belirterek, “Genel Başkan Yardımcımız ve Seçim İşleri Başkanımız Sayın Ali İhsan Yavuz başkanlığında, Seçim İşleri Başkan Yardımcılarımız Sayın Av. Nureddin Çelik ve Sayın Serpil Kavrak’ın katılımlarıyla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
AK Parti teşkilatlarının seçim hazırlıklarını güçlendirmeye yönelik yapılan toplantının, önümüzdeki süreçte yürütülecek çalışmalara önemli katkı sağlaması bekleniyor.







