31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi Belediye Başkan adaylarını belirlemek üzere AK Parti'de tüm il ve ilçe teşkilat mensupları, "Kimi aday olarak görmek istersiniz?" sorusunu yanıtlamak üzere sandık başına geçti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Teşkilat Temayül Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşını okumasının ardından başladı.

İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın açılış konuşmasını yapmasının ardından Komisyon Başkanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci konuşma gerçekleştirdi. E-Temayül sinevizyon görseli izletilmesinin ardından teşkilat mensupları oylarını kullanmaya başladı.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci başkanlığında komisyon üyeleri MKYK Üyesi Betül Altınsoy, Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Kadın Kolları MKYK Üyesi Zerrin Arslan Yerinde ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Ebubekir Akbina', AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı,  Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, il ilçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanları, Önceki dönemlerde görev almış İl Başkanları ve İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı İl Genel meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, İl Disiplin ve Hakem Kurulu Başkanları ve üyeleri, Mahalle Başkanları katıldı.

Kapadokya Kültür Merkezi'nde saat 10.00'da başlayan temayül yoklaması saat 16.00'a sona erdi. 

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci; "Partimizin Nevşehir Temayül Yoklamasını tamamladık.  Özveriyle çalışan ve sabahın erken saatlerinden bu yana emek veren dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Temayül Yoklaması’nın Nevşehir’imize, Partimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.

Editör: Fikret Capacı