Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde ilimizin huzuru ve güvenliği için 24 saat aralıksız çalışmalarına devam ediyor, yapılan bir haftalık çalışmalarda;

Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda;

3 İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık, 1 Evden Hırsızlık ve 1 Otodan Hırsızlık olayı olmak üzere 5 olayda 5 şüpheli şahsa işlem yapılmış ve 2 olayın 1 şüphelisi tutuklanmıştır.

Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 20 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, yakalanan şahıslardan 9 şahıs tutuklanmış,

Kayıp Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; kayıp müracaatı alınan 6 şahıs bulunmuş, 2 şahsın aranmasına devam etmektedir.

Geçtiğimiz haftalardan kayıp olarak aranan 1 şahıs bulunmuş, diğer illerden aranan 1 kayıp şahıs bulunarak ailelerine teslim edilmiştir.

Resmi Ekiplerimizin şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapmış olduğu çalışmalarda toplam 3 şahıstan 1,04 gr. Metamfetamin* 2 adet ruhsatsız Otamatik Tüfek ve 11 Adet Fişek *ele geçirilerek şahıslar hakkında adli işlem yapılmıştır.