TC. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı, 24-26. Dönem Milletvekili hemşerimiz Ebubekir Gizligider, 31 Mart Yerel Seçimleri için memleketi Nevşehir’de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider bu kapsamda bugün de Nevşehir merkeziyle, Sulusaray ve Tatlarin beldelerinde Hane ziyaretleri, hasta ziyaretleri ve esnaf ziyaretlerinde hemşerileri ile buluştu.

Gizligider, "Nevşehir hazır, Nevşehir kararlı. 31 Mart akşamını bekliyor"

Bakan Yardımcısı Gizligider, Nevşehir ziyaretlerinde 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin önemine değinerek, "Birliğimizin gücümüz olduğunu, bölündüğümüz zaman yok olacağımızı hiçbir zaman unutmamamız lazım. Bu yüzden bu güzel memleketimiz için taş üstüne taş koymaya çalışan, üreten kim varsa başımızın üzerindedir." diye konuştu.

Nevşehir için Mehmet Savran'a, Sulusaray için  Sadi Arısoy ve Tatlarin için Olcay Günbey'e 31 Mart seçimlerinde destek isteyen Bakan Yardımcısı Gizligider, “Bizim tek derdimiz var. Oda değerli hemşehrilerimize ve memleketimize hizmet etmek” dedi. 

Gizligider, hemşeri buluşmasında vatandaşlara tarımsal yatırımlarla ilgili bilgi vererek sorun ve isteklerini de dinledi.

FİB Haber Merkezi olarak değerli hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Ebubekir Gizligider'e Nevşehir'e kattığı değer ve hizmetler için teşekkür ediyoruz. Yeni hizmetlerle müjdelerini bekliyoruz.