AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında Nevşehir’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte bir dizi ziyaret ve programa katıldı.
Program kapsamında teşkilatın en yaşlı ve en vefalı üyelerinden Halim Taşçı’yı hanesinde ziyaret eden Başkan Aygün, Taşçı’nın hâlini hatırını sorarak hayır duasını aldı. Teşkilata yıllardır gönülden bağlılığıyla örnek olan Halim Taşçı ile geçmişten bugüne uzanan hatıralar üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirildi.
Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Aygün, “Bu davaya yıllarını, emeğini ve gönlünü veren büyüklerimiz bizim en kıymetli değerlerimizdir. Halim amcamızın duasını almak, tecrübelerini ve hatıralarını dinlemek bizler için çok kıymetliydi. Büyüklerimizin duası bizim en değerli yol azığımızdır.” ifadelerini kullandı.
Şehit Ailesi ve Gaziye Vefa Ziyareti
Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında Bakan Uraloğlu, Vali Hüseyin Kök, İl Başkanı Aygün ve il protokolü; Şehit Serkan Tosun’un ailesini ve Gazi İhsan Biçkin’i de hanelerinde ziyaret etti.
Şehit ailelerinin ve gazilerin milletin baş tacı olduğunu vurgulayan Başkan Aygün, “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri ve vatanımız uğruna fedakârlık gösteren gazilerimiz her zaman başımızın tacıdır. Aziz şehidimiz Serkan Tosun’u rahmet ve minnetle yâd ediyor, kahraman gazimiz İhsan Biçkin’e sağlık ve esenlik diliyorum. Onların yanında olmak bizim için yalnızca bir sorumluluk değil, aynı zamanda bir vefa borcudur.” dedi.
Nevşehir’in Geleceği STK’larla İstişare Edildi
Program kapsamında Bakan Uraloğlu ile birlikte Nevşehir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle de bir araya gelen Başkan Aygün, şehrin ihtiyaçları, beklentileri ve geleceğine yönelik çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Nevşehir’in geleceğinin ortak akıl ve istişareyle şekilleneceğini belirten Başkan Aygün, “Şehrimizin her kesimini dinlemeyi, talep ve beklentileri doğrudan muhataplarıyla değerlendirmeyi çok önemsiyoruz. Nevşehir’imizin gelişimine katkı sağlayacak her konuda ortak aklı ve güçlü iş birliğini esas alıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’nın Nevşehir’de dolu dolu geçtiğini ifade eden Aygün, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bugün bir büyüğümüzün duasını aldık, şehidimizin emanetine ve kahraman gazimize vefamızı gösterdik, sivil toplum kuruluşlarımızla şehrimizin yarınlarını konuştuk. Türkiye Yüzyılı’nı milletimizle omuz omuza; vefayla, birlikle ve ortak akılla inşa etmeye devam edeceğiz. Nevşehir’imize gösterdiği yakın ilgi ve destekleri için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na gönülden teşekkür ediyorum.”

















