Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemal Ulukuş, beraberinde Habib Özburun ve Yasin Özkan ile birlikte, yeni görevine başlayan Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Çelik’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ziyarette, Nevşehir’deki esnaf camiası ile Jandarma teşkilatı arasındaki iş birliği ve koordinasyon konuları değerlendirildi. Başkan Ulukuş, esnafın güvenliği ve şehirdeki huzurun sağlanmasında Jandarma teşkilatının çalışmalarına teşekkür ederek, başarılı bir görev dönemi temennisinde bulundu.
İl Jandarma Komutanı Albay Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin güvenliği için aralıksız çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Görüşme samimi bir ortamda gerçekleşti ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.





