Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde yayımladığı mesajla üniversite hayali kuran gençlere başarı dileklerini iletti.
Sınava hazırlık sürecinde büyük emek veren öğrencilerin heyecanını paylaştığını belirten Başkan Güneş, özellikle Karapınarlı gençler olmak üzere tüm adaylara seslenerek moral ve motivasyon mesajı verdi.
YKS’nin öğrencilerin eğitim hayatlarında önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Güneş, gençlerin uzun ve yoğun bir hazırlık sürecinden geçtiğini hatırlattı. Bu süreçte gösterilen gayretin karşılığının alınacağına inandığını dile getiren Başkan Güneş, öğrencilerin sınava sakin ve özgüvenli bir şekilde girmelerinin önemine dikkat çekti.
Mesajında öğrencilere başarı dileklerini ileten Güneş, “Başta Karapınarlı gençlerimiz olmak üzere sınava girecek tüm evlatlarımıza gönülden başarılar diliyorum. Emeklerinizin karşılığını alacağınız, huzurlu ve başarılı bir sınav geçirmenizi temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Gençlerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Başkan Güneş, eğitimli ve donanımlı nesillerin ülkenin geleceğini şekillendireceğini belirterek, öğrencilerin hedeflerine ulaşmaları için çalışmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.
Karapınar Belediyesi olarak eğitime ve gençlere yönelik projeleri önemsediklerini ifade eden Güneş, sınava katılacak tüm adaylara başarılar dileyerek, sonuçların öğrenciler ve aileleri için hayırlı olmasını temenni etti.






