Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göre Beldesi Belediye Başkanı İsmail Güzel, İstanbul’da bir dizi hemşehri ziyaretinde bulundu. Ziyaretler kapsamında hem siyaset hem de iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Güzel, misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Başkan Güzel, Sultangazi’deki temaslarında Nevşehirli MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel ve Kurugöl Derneği Başkanı Bayram Koçyiğit’i ziyaret etti. Ziyaretine ilişkin açıklama yapan Başkan Güzel, şunları söyledi:
“Sultangazi MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel ve Kurugöl Derneği Başkanı Bayram Koçyiğit’e yaptığım ziyarette gösterdikleri misafirperverlikleri ve ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.”
İstanbul’da yaşayan Göreli hemşehrilerini de iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Güzel, kasabanın değerli iş insanlarıyla buluştu. Ziyaretler sırasında Ahmet Kaya ve Erdinç Güney ile bir araya gelen Güzel, hoş sohbetler eşliğinde kasaba ve hemşehrilerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan, bu buluşmalar hakkında şunları ifade etti:
“Kasabamızın değerli iş adamlarından Ahmet Kaya ve Erdinç Güney’i İstanbul’daki iş yerlerinde ziyaret ettim. Hoş sohbet ederek kasabamız ile ilgili istişarelerde bulunduk, göstermiş oldukları misafirperverlikleri ve naif davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ederim.”
Başkan Güzel’in ziyaretleri, Göre Beldesi’nin hem İstanbul’daki hemşehrileriyle bağlarını güçlendirmeyi ve kasabanın sorunları ile taleplerini iletmeyi amaçlıyor. Başkan, temasların kasabanın sosyal ve ekonomik ilişkilerinin geliştirilmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.








