AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi engelli ailelere sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Nevşehir il merkezinde engelli aileleri ziyaret eden İl Başkanı Ali Kemikkıran ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, ziyaret ettikleri aile bireyleriyle yakından ilgilendi.   

Ziyarette, hane halkını yakından tanıyıp istek ve taleplerini dinleyen İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti olarak her zaman engellilerin ve ailelerin yanında olduklarını söyledi.

Sosyal hayata engellilerin yaşadığı sorunları farkında olmamız gerektiğinin altını çizen İl Başkanı Ali Kemikkıran , “Sevgi ile engelleri ortadan kaldırabiliriz. Çünkü engellilere saygı, onlara yaşama sevinci verir. Bu yüzden hepimizin birer engelli adayı bilinci ile hareket edip dezavantajlı grupların önündeki engelleri toplum olarak birlikte kaldırmamız gerekiyor” dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran yaptığı açıklamasında; "Dünya Engelliler Günü'nde, engelli kardeşlerimizin yanında olmak, duvarları yıkmak ve birlikte güçlenmek için AK Parti Kadın Kolları ile ziyaretler gerçekleştirdik. 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, engelli vatandaşlarımıza dair toplumsal bilincin gelişmesine, ülkemizde ve tüm dünyada, hiçbir engel ve ayrım söz konusu olmadan, herkes için, mutlu bir geleceğe vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, tüm engelli kardeşlerimizi her daim yanlarında olduğumuzu  bilmeleri dileğimle, sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum." dedi.