“Kar berekettir” diyen Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kış şartlarına her daim hazır olan ekiplerin sürekli sahada olduğunu belirterek “Günlük hayatının olumsuz etkilenmemesi için karla mücadele çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Hasret ve özlemle beklenen karın Nevşehir'de etkisini gösterdiğini belirten Başkan Savran, “Vatandaşımızın herhangi bir mağduriyetle karşılaşmaması için ekiplerimiz belediyemizin hizmet sınırlarında olan sokak, cadde ve bulvarlara da müdahale ederek yol temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdü” dedi.

Sahada kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını gece geç saatlerde yerinde takip eden Başkan Savran, gözüne kestirdiği bir aracın yanına giderek önce camına "Belediye çalışıyor" yazısı yazdı ardından da karları kendi elleri ile temizledi. O anların görüntüsünü Nevşehirlilerle paylaşan Başkan Savran'ın videosu sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Nevşehir'de kar bereketini yaşandıklarını ifade eden Başkan Savran, “Bizi beyaz berekete kavuşturan Rabbimize şükürler olsun! İlimizde yılın ilk kar yağışı yüzlerimizi güldürdü. Ekiplerimiz yolları açık tutmak ve vatandaşlarımızın günlük hayatının olumsuz etkilenmemesi için sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Devamı gelir ve bereketli bir üretim sezonu olur inşallah” dedi.