Sürekli sahada ve vatandaşlarla iç içe olan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kapalı pazar yerini ziyaret etti.

Yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir şekilde Nevşehirlilere ulaştırmayı sürdüren Başkan Savran, Nevşehir Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden ve talep ile önerileri yerinde dinleyen Savran, pazara aileleri ile birlikte gelen çocuklarla yakından ilgilenmeyi de ihmal etmedi.

Pazarcı esnafı ve vatandaşlar da Nevşehir’e hizmetlerinden dolayı Başkan Savran’a teşekkür ettiler.

Pazar yerindeki ürünleri de inceleyen Savran’a pazar yeri gezisinde Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen de eşlik etti.

“HER ZAMAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ ESNAF, SANATKÂRIMIZIN YANINDA”

Nevşehir Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen de, “Belediye Başkanımız kapalı pazar yerimizi ziyaret etti. Her zaman Nevşehir Belediye Başkanımız esnaf, sanatkârımızın yanında. Kendisine teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Her zaman bizlerin yanında, esnafın yanında. Esnaf, sanatkârımız adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Savran; "Hava sıcaklığı hissedilir derecede düştü. Soğuk havaya rağmen, "Bismillah" diyerek rızkının peşinden koşan, gece gündüz demeden helal kazanç için çalışan pazar esnafımızı ziyaret edip alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarımızla sohbet ettik." dedi.

Nevşehirlilere layık olmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Savran, “Bize Mevla’m bu imkânları vermiş, Nevşehir’imizin güzel insanlarına hizmet etmeyi vesile kılmış, onlara layık olmaya çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Editör: Fikret Capacı