Nevşehir Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Harun Öcal, "Memur-Sen olarak kamu görevlileri sendikacılığında zirvedeki yerimizi perçinledik." dedi.

𝟭.𝟬𝟳𝟴.𝟴𝟮𝟮 Kez T E Ş E K K Ü R L E R

Nevşehir Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Şube Başkanı Harun Öcal, "15 Mayıs mutabakatları sonrası konfederasyonların üye sayıları belli oldu. 2023-2024 yılına ilişkin verilere göre 11 hizmet kolunda üye sayımızı 𝟰𝟯.𝟱𝟰𝟰 artırarak toplam üye sayımızı 𝟭 𝗠𝗶𝗹𝘆𝗼𝗻 𝟳𝟴 𝗕𝗶𝗻 𝟴𝟮𝟮’ye taşıdık. Memur-Sen olarak kamu görevlileri sendikacılığında zirvedeki yerimizi perçinledik." dedi.

Nevşehir Eğitim Bir Sen Başkanı Öcal, "Genel Başkanlarımızı, Genel Yönetim Kurulu Üyelerimizi, Sendikalarımızın Şube ve İl Temsilciliklerini, Kadın, Gençlik, Emekli ve Engelli teşkilatlarımızı, İlçe Temsilciliklerimizi, İşyeri Temsilcilerimizi ve üyelerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Emek, ömür ve gönül verenlere teşekkürler.. Üyelerimiz var, teşkilatımız bahtiyar, ülkemiz, milletimiz payidar olsun." ifadelerinde bulundu.

Örgütlü Gücümüz ve Sorumluluğumuz Büyüdü

Başkan Öcal, "Kamu görevlileri sendikacılığının 32 yıllık köklü ve güçlü çınarı Eğitim-Bir-Sen olarak bu yıl üye sayımızı 𝟮𝟱.𝟮𝟱𝟬 artırarak 𝟰𝟮𝟭.𝟲𝟳𝟭’ye taşıdık.  Eğitim çalışanlarının ve milletimizin hizmetindeyiz. “Türkiye’nin En Büyük Sendikası” olmamıza emek, ömür ve gönül verenlere teşekkür ediyor, teşkilatımızı yürekten kutluyorum." dedi.

Editör: İbrahim UYSAL