Nevşehir'de Başkınlar Han Et,  "Kurban bayramında evine et girmeyen aile kalmasın" düşüncesiyle, Kurban bayramına özel dev kampanya başlattı.

Kurban Bayramında et yemeyen kalmasın

Nevşehir'de başlattığı Şok indirim kampanyalarıyla adından sıkça söz ettiren Başkınlar Han Et, Kurban kesemeyen vatandaşlarımız da etsiz kalmasın diye Kurban bayramına özel dev kampanya başlattı.

Başkınlar Han Et'te, şimdi Et kilo gram fiyat 480 TL., kıyma kilo gram 470 TL.  

"Yüksek Fiyat Artışlarına inat" İNDİRİMLİ satışlarımız devam ediyor.

Başkınlar Han Et firması yetkililerinden Yunus Emre Baki Başkın, Nevşehir halkının sofrasından et eksik olmasın diye yola çıktıklarını söyledi.

Kasap Yunus Emre Baki Başkın, bu anlamda başlattıkları kampanyaları, indirimden ziyade toplumsal sorumluluk olarak gördüklerini vurguladı.

Kurban bayramında her ailenin kurban kesemeyeceği düşüncesiyle yeni bir kampanyanın da startını verdiklerini belirten Yunus Emre Baki Başkın; "Kendi kar payımızdan feragat ederek hemşerilerimizin bütçelerine katkı sunmak için şok kampanya başlattık. Kampanyamız kent genelinde büyük yankı buldu. Kaliteyi ucuza almak isteyen hemşerilerimiz, firmamızı tercih ediyor. Malum önümüzde kurban bayramı var. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum ve enflasyon nedeniyle kurbanlık fiyatları birçok hemşerimizin bütçesini zorlayacak duruma geldi. Biz de, bütçeleri elvermediği için kurban kesemeyecek hemşerilerimizin mutfağında et bulunsun diye kampanyalı fiyatımızı bir kez daha güncelledik. Dana etin fiyatını 480 TL'ye, kıymanın kilogramını da 470 TL'ye çektik. Kurban bayramına kadar bu fiyatlarımız geçerli olacak" dedi.

Kurbanlık Satışları Devam Ediyor!

Öte yandan, yaklaşan kurban bayramı öncesinde Başkınlar Han Et'te Kurbanlık ve Hisse Satışlarımız Devam Etmektedir

PEŞİN ALIMLARDA % 10 İNDİRİM BAŞLADI!

Başkınlar Han Et işletmesinden konu ilgili yapılan açıklamada; "Başkınlar Han Et Besicilikte BÜYÜKBAŞ ve BÜYÜKBAŞ HİSSELİ Kurbanlık satışlarımız devam etmektedir. İşletmemiz olarak; İslami koşullarda hijyenik ortamda kestiğimiz kurbanlıklarımızı, Talepler doğrultusunda, kemiklerinden sıyırıp, mutfaklarda kullanabilecek hale getiriyor paketleyip teslim ediyoruz.

Hisselerimiz Toki Başkınlar Han Et'ten paketli bir şekilde teslim edilecektir. Kurbanını görmek isteyenler arife günü çifligimizde görebilir ve kesim sırasında başında bulunabilir.

Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti, en uygun fiyatlarla sunmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Değerli vatandaşlarımızı kurbanlık hakkında bilgi almak için işletmemiz ile irtibata geçmeye davet ediyoruz.

Bu vesileyle Tüm İslam âleminin kurban ibadetlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirmelerini temenni ediyoruz.

Nakit alımlarda %10 indirim fırsatı başlattık. 

Hisselerimiz;  
İnek 20.000
Düve 25.000
Tosun 30.000

Gelmeden görmeden karar vermeyin...

Başkınlar Han Et Hayırlı Kurban Bayramları diler...

Başkınlar Han Et

Nevşehir'in En Ucuz Eti Başkınlar Han Et'te Sizleri Bekliyor!

Adres: M. Akif Ersoy Mahallesi Toki 2 Etap Hacı Hüseyin Yücebaş Caddesi No 10/a NEVŞEHİR

GSM:

0 544 726 09 03 Yılmaz Başkın

0 539 581 83 50 Vedat Başkın

0 538 295 07 50 Yunus Emre Baki Başkın

0 537 217 38 52 Sedat Başkın

Editör: Fib Haber