Nevşehir'in sevilen simalarından Mustafa Çeri, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bekdik Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

MAHALLE HALKINDAN DESTEK İSTEDİ

Hoş görülü, mütevazı ve beyefendi kişiliğiyle mahallesindeki vatandaşların sevgisini kazanarak takdirin toplayan Mustafa Çeri, Bekdik Mahallesi’nde muhtarlık için aday olduğunu duyurdu.

Evli ve iki çocuk babası Mustafa Çeri, "Bekdik Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.” dedi.

Nevşehir'in Bekdik Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamayla duyuran Mustafa Çeri şu ifadeleri kullandı: "Değerli mahalle sakinlerimiz, Tek bayrak altında yaşayan, aynı havayı soluyan, iyi günde kötü günde ortak duyguları yaşayan sizler gibi Bekdik Mahallesi’nin bir ferdiyim.

Mahallemizi sevgiyle, bilgiyle, hoşgörüyle, uygar ve çağdaş bir yaşam düzeyiyle, herkesi kucaklayan bir anlayışla, eşitlik felsefesiyle daha güzel bir geleceğe hazırlamak için mahallemiz muhtarlığına talibim.

Mahallemiz sorunlarını yakından biliyor ve mahalle sakinlerimi tanıyorum. İş yerimiz haftanın yedi günü açık olup bizi aradığınız her an bulabileceğiniz bir yerdedir. Siz değerli mahalle sakinlerimize hizmet etmekten gurur duyacağım. Bana bu süreçte vereceğiniz her türlü destek için şimdiden teşekkür eder büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.” dedi.

Editör: Fikret Capacı