Nevşehir'in sevilen esnaflarından Türkiye'nin önde gelen büyük illerinde üretim yapan Hilal Geri Dönüşüm San. ve ALFA plastik AŞ. şirketlerinin kurucusu  iş insanı Ali Ceranoğlu, Bekdik Mahallesi’nde muhtarlık için aday olduğunu açıkladı.

Bekdik Mahallesi’ne İddialı Bir Muhtar Adayı

Ali Ceranoğlu, mahallesine muhtar olarak hizmet etmeyi hedefliyor. Hoş görülü, mütevazı ve beyefendi kişiliğiyle mahalle sakinlerinin sevgisini kazanarak takdirini toplayan Ali Ceranoğlu, Bekdik Mahallesi’nde muhtarlık için aday olduğunu duyurdu.

Bekdik Mahallesi Muhtar Adayı iş insanı Ali Ceranoğlu, beraberinde aza adayları Nurettin Başbuğan , Hasan Öğütalan ve Tuğba Kuzucu ile birlikte Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber.Com internet  gazetemizi ziyaret etti.

FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ile görüşen Bekdik Mahallesi’nin iddialı Muhtar Adayı iş insanı Ali Ceranoğlu muhtarlıkla ilgili düşüncelerini ve projelerini paylaştı.

MAHALLE HALKINDAN DESTEK İSTEDİ

Ali Ceranoğlu, "Bekdik Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.” dedi.

Nevşehir'in Bekdik Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını FİB Haber Merkezine yaptığı ziyaretle duyuran Ali Ceranoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Değerli mahalle sakinlerimiz, Tek bayrak altında yaşayan, aynı havayı soluyan, iyi günde kötü günde ortak duyguları yaşayan sizler gibi Bekdik Mahallesi’nin bir ferdiyim.

Mahallemizi sevgiyle, bilgiyle, hoşgörüyle, uygar ve çağdaş bir yaşam düzeyiyle, herkesi kucaklayan bir anlayışla, eşitlik felsefesiyle daha güzel bir geleceğe hazırlamak için mahallemiz muhtarlığına talibim." dedi.

Bekdik mahallesinden muhtar adayı Ali Ceranoğlu'na büyük teveccüh...

Seçim tarihine kadar Bekdik Mahallesinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmak istemediğini sözlerine ekleyen Ali Ceranoğlu; ”Adaylık kararını verdikten sonra mahallemizde başta yaşlı ve hastalar olmak üzere ciddi ziyaretler gerçekleştirmekteyim. Bu güne kadar çok güzel ve olumlu eleştiriler almamız bizleri daha da güçlendiriyor…” şeklinde konuştu.

Bekdik Mahalle Muhtar Adayı Ali Ceranoğlu ve aza adayı arkadaşlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Gazetemiz Genel Koordinatörü İbrahim Uysal  ve Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı, muhtar adayı Ceranoğlu ve azalarına hayırlısı olsun, temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Bekdik Mahallesi Muhtar Adayı Ali Ceranoğlu kimdir?

Ali Ceranoğlu, 1969 tarihinde Nevşehir'de doğdu. Evli 4 çocuk babası ve Bekdik Mahallesinde uzun zamandır ikamet ediyor.

Nevşehir'de Sanayici metal ve plastik üretim sektöründe hala Türkiye'nin önde gelen büyük illerinde üretim yapan hilal geri dönüşüm san ve ALFA plastik aş şirketlerinin kurucusudur.

"Uzun zamandır Nevşehir'de de ticari ve faaliyetde bulundum, ve ek işimiz yok tek işimiz muhtarlık olacak sizlerinde teveccühünüz ve desteğiniz ile" dedi.