Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Abdullah Ata, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Göre Belediye Başkanı İsmail Güzel, Türkeli Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Ürgüp MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz ile birlikte Mustafapaşa Belediye Başkanı Mustafa Özer’i makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde, bölgenin gelişimi, yerel yönetimler arasındaki iş birliği ve ortak çalışma alanları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Heyet, Başkan Mustafa Özer’i yeni görevinden dolayı tebrik ederek başarı dileklerini iletti.
Başkan Özer’den Teşekkür
Mustafapaşa Belediye Başkanı Mustafa Özer, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Abdullah Çamcı ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacak her türlü iş birliğine açık olduklarını ifade etti.
Samimi Görüşme
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.








