Semiha Yıldırım Hanımefendinin himayelerinde Türk Kızılayı ile yürütülen "81 İl 81 Anaokulu" projesi kapsamında Güzelyurt Mahallesinde yaptırılan Öğretmen Semiha Yıldırım Kızılay Anaokulu'nun açılış törenine katılmak üzere Nevşehir'e gelen 28. Dönem TBMM Başkanı Türk Devlet Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb tarafından kaşılandı.

Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı ve Türk Devlet Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım Nevşehir Kurşunlu camiide cuma namazını kıldı. Esnafı unutmadı, beraberindeki heyetle esnafı da ziyaret etti.

Yıldırım daha sonra Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesini ziyaret edecek. Ardından Nevşehir ptorokolü ile birlilte Güzelyurt Mahallesinde yaptırılan Öğretmen Semiha Yıldırım Kızılay Anaokulu'nun açılışını gerçekleştirecek.