2024 yılı Esnaf Kefalet Kredi Kooperatiflerinin Türkiye genelinde dağıttığı kredilerin faiz oranlarının güncellendiği duyuruldu. Konuyla ilgili esnafa mesajlar gelmeye başlarken Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi de güncellemeyi doğruladı. Buna göre, kullanılan ve borcu devam eden kredilerin kredi faiz oranı güncellendi.

BAKANLIK KARARI

Konuyu doğrulayan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, bunun Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın aldığı bir karar olduğunu ifade ederek, "Kullanmış olduğunuz ve borcu devam eden Hazine Destekli Esnaf Kredilerinizin Kredi Faiz Oranları Halkbank tarafından güncellenmiştir." dedi.

Esnaf Kefalet Kredi Faiz Oranları Güncellendi

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Güncellenen Faiz Oranlarını açıklandı.

Bugün itibariyle S.S. Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından sunulan kredilerin Borcu Devam Eden Krediler için Kredi Faiz oranları güncellendi.

Esnaf Kredisi başvuruları devam etmektedir. Güncellenen yeni kredi paketlerine başvurularınızı gerçekleştirmek için doğrudan Nevşehir Esnaf Kefalet ofisine başvuru yapmanız gerekmektedir.

Buna göre kullanılan ve borcu devam eden kredilerin kredi faiz oranı güncellendi.

Eski tarihli krediler için de güncellenen kredi faiz oranları için aşağıdaki tabloya göz atabilirsiniz.

Editör: Fikret Capacı