Nevşehir İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekipler Göreme-Ortahisar arasında yeni yol yapımı işine start verdi. Göreme bağına gidecek olanlar yol araç trafiğine kapatıldı. Doğalgaz Boruları yol çalışmasından sonra döşenecek.

Yol güzergahındaki bağ sahiplerinin fazla mağdur olmaması için çalışmalara hız verileceği ve 2 Ay gibi bir sürede tamamlanması planlanıyor.
Göreme-Ortahisar arasında yeni yol yapımı işine start verilmesi vatandaşları mutlu etti.

Öte yandan Nevşehir İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin alt yapı ve üst yapı çalışmaları devam ediyor...

Nevşehir İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler;

Merkez İlçeye bağlı bulunan İcik ve Çiftlik köylerinde, Acıgöl İlçesine bağlı İnallı, Topaç ve Kurugöl köylerinde, Hacıbektaş İlçesine bağlı Büyükkışla ve Hırkatepesidelik köylerinde, Gülşehir İlçesine bağlı Yalıntaş, Yüksekli, Fakıuşağı, Oğulkaya ve Yeniyaylacık köylerinde, Kozaklı İlçesine bağlı Kanlıca Köyünde, Ürgüp İlçesine bağlı Karlık, Taşkınpaşa ve Mustafapaşa köylerinde, Avanos İlçesine bağlı Sarılar ve Topaklı köylerinde İçme Suyu Elektrik Arızıları giderilmiştir.
Gülşehir İlçesine bağlı Kızılkaya Köyünde, Avanos İlçesine bağlı Topaklı ve Mahmat köylerinde Ürgüp İlçesine bağlı Mustafapaşa ve Sarıhıdır köylerinde ve Hacıbektaş İlçesine bağlı Büyükkışla Köyünde bulunan hanelerin kanalizasyon çekim işlemleri gerçekleştirilmiştir. 
Ayrıca; Ürgüp İlçesine bağlı Karakaya ve Çökek köylerinin ana yolu üzerinde bulunan harfiyatlar temizlenmiştir.

Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekipler ise ;

Göreme-Ortahisar arasında yeni yol yapımı işine start verilmiştir.

Nevşehir Merkez İlçesine bağlı Çardak Köyü, Ürgüp İlçesine bağlı Bahçeli Köyünde asfalt yapım çalışmaları gerçekleştilmiştir. Kozaklı İlçesine bağlı bulunan Kalecik, Belekli ve çayiçi köylerinde, Merkez İlçesine bağlı Basansarnıç, Çiftlik ve Gürpınar Köylerinde asfalt yama işlemi yapılmıştır. Acıgöl İlçesine bağlı Topaç Köyünde de yol kumlama yapılmıştır. Ayrıca; Uçhisar-Göreme arası yol dolgu işi gerçekleştirilmiştir.