Derinkuyu Kaymakamı ve Suvermez Belediye Başkan Vekili Esra Bozan, Suvermez Beldesi sınırları içerisinde bulunan mevsimlik tarım işçilerini ziyaret ederek, hem sorunlarını dinledi hem de çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ziyaret sırasında işçilerle bir araya gelen Başkan Vekili Bozan, çalışma koşulları, barınma ve sağlık gibi konularda karşılaştıkları sıkıntıları yerinde görme fırsatı buldu. İşçilere yönelik yapılan ziyaretin, hem kaymakamlık hem de belediyenin tarım işçilerinin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarının bir parçası olduğu belirtildi.
Esra Bozan, ziyarette yaptığı açıklamada:
“Mevsimlik tarım işçilerimiz, tarım üretimimizin önemli bir parçasıdır. Onların çalışma ve yaşam koşullarını iyileştirmek, ihtiyaçlarını dinlemek ve destek olmak bizim önceliğimizdir. Bu ziyaretimizle hem teşekkürlerimizi iletmek hem de karşılaştıkları sorunları yerinde değerlendirmek istedik.” dedi.
Ziyarette ayrıca işçilerin sağlık ve güvenlik tedbirleri, eğitim ve sosyal imkanlar konusundaki ihtiyaçları not alınarak, ilgili birimlerle paylaşılacağı ve çözüm yollarının planlanacağı ifade edildi.
Derinkuyu Kaymakamlığı ve Suvermez Belediyesi yetkilileri, mevsimlik tarım işçilerinin yaşam ve çalışma koşullarını iyileştirmek için düzenli ziyaretler ve denetimler gerçekleştirmeye devam edeceklerini duyurdu.













